Levering en montage gratis in heel Nederland en België!

FAQ

Welke afmetingen biedt u aan? Ik heb alleen een overkapping nodig, niet absoluut met een poort die kan worden gesloten?

Bij ons kunt u een schuur, Loods, Opslagloods resp. een opslagruimte met een hoogte van max. 3 m bestellen. In de lengte en breedte zijn er eigenlijk geen beperkingen. Wij kunnen ook alleen een overkapping voor u vervaardigen, volgens bijzondere afspraken met u. Stel uw eigen bouwplan op (kan ook handmatig worden getekend) en wij zullen ons al het nodige voor u doen.  Voorbeelden van standaard garages, Loods, Opslagloods vindt u.

Hoe lang is de leveringstijd?

De leveringstijd bedraagt max. 40 dagen. Uw bestelling wordt klaargezet rekening houdend met alle vereisten, welke steeds afhankelijk zijn van de complexiteit en de respectieve beschikbaarheid. Vergeet niet om een precies adres op te geven waar de garage Loods, Opslagloods moet worden gemonteerd. Voer zo mogelijk ook de geografische coördinaten, welke wij dan kunnen gebruiken voor de navigatie. Dan wordt het bereiken van uw locatie erg makkelijk.

Hoe te betalen?

U betaalt bij de levering, na de montage en de controle van het product. Na de montage ontvangt u ook een factuur als u dat wilt. Als je een btw-nummer hebt als verkoper, geef dat dan op bij uw bestelling.

Ik moet mijn garage ergens anders naartoe brengen. Kan deze makkelijk uiteen worden gehaald?

Een standaard garage met afmetingen 3 x 5 m kan binnen een uurtje worden ineengezet. U kunt uw garage weer uiteen halen en de afzonderlijke onderdelen vervoeren. Een standaard garage van 3 x 5 m weegt 300 kg en kan worden verplaats zonder te moeten worden uiteen gehaald. Dat kan bijv. door enkele sterke kerels worden gedaan.

Wat gebeurt er wanneer ik een atypische garage of magazijn bestel, Loods, Opslagloods?

In dat geval dient u van tevoren te betalen. Dat is nodig omdat kant-en-klare garagesegmenten nutteloos worden voor ons wanneer u zich bedenkt.

De ondergrond waarop de garage, Loods, Opslagloods moet worden gemonteerd moet zelf worden voorbereid.

Het terrein moet vlak en waterpas zijn.
U kunt best een betonnen ondergrond aanbrengen die meer dan 10 of 15 cm wijder is dan de garage
De makkelijkste oplossing bestaat erin om in iedere hoek van de garage looptegels of bakstenen neer te leggen.

HOE TE METEN gat voor de GATE

In bijna alle poorten, hoeft u alleen de breedte en de hoogte van het gat te meten. In de geheven poorten, dient ook de "HR" en "D" afmetingen kent, zodat het hefmechanisme plaatsen.

MENU